Eezi starter

    Levertijd:1-2 dagen
  • Beschrijving

Voor de powerball makkelijk te starten. 

Met de EeziStarter hoef je nooit meer te klungelen met het touwtje van de PowerBall.

Je zet de rotor van de PowerBall op de wieltjes, je duwt even op het knopje van de eezistarter en binnen een paar seconden draait je PowerBall en kun je gaan trainen.


* Niet geschikt voor gebruik met de SuperPowerBall *

De NSD PowerBall is een heerlijk, eerlijk, eenvoudig en effectief trainingsapparaat. Probleemloos in het gebruik, op een kleinigheidje na.

In de praktijk kregen we namelijk veel vragen over het starten van de PowerBall en dan met name over het startkoordje. Die dingen raakten kwijt, werden door de hond opgegeten en rafelden als ze een paar keer in het binnenste van de bal vast hadden gezeten. Kortom: het starten van de PowerBall bleek de zwakke plek.

En dus schakelden we een innovatiebedrijf in om een elektrische starter te ontwikkelen. Het resultaat van onze gezamenlijke inspanning is de EEZI® STARTER. Helemaal vormgegeven naar de rondingen van NSD PowerBall. En uiteraard eenvoudig en probleemloos! EEZI®

Gewoon de PowerBall op de EEZI® STARTER leggen, even draaien tot de rotorgroef over de rand in de starter valt en dan op de voorkant van de EEZI® STARTER drukken terwijl u de PowerBall lichtjes vasthoudt. De rubberen wieltjes van de EEZI® STARTER laten de rotor draaien tot een snelheid van 3 tot 4.000 toeren per minuut. Dat is zelfs voor ongeoefende Powerballers ruim voldoende om de PowerBall draaiende te houden.